Vores håndværkerrengøring fjerner byggerodet

Activ Rengøring i Grenå udfører håndværkerrengøring efter byggeprojekter og renovering på hele Djursland. Vi fjerner byggerod og klarer rengøringen i hele bygningen og på byggepladsen, så I kan nyde det endelige resultat.

Håndværkerrengøring kræver ofte en ekstra indsats, og hos Activ Rengøring har vi ekspertisen og det nødvendige udstyr til at klare de mest omfattende opgaver.

Vi har mange års erfaring og ved præcis, hvad der skal til for at få styr på byggepladsen, ombygningen eller værkstedet.

Detaljeret plan for rengøringen udarbejdes

Activ Rengøring indgår altid i en tæt dialog med byggeleder og tilbyder en bred vifte af muligheder, så håndværkerrengøringen bliver udført så hurtigt og effektivt som muligt.

For at sikre en håndværkerrengøring af høj kvalitet udarbejder vi altid en detaljeret plan for rengøring med beskrivelse af arbejdsområder og opgaver, så du altid bliver tilfreds med resultatet.

Kontakt os helt uforpligtende, så kommer vi gerne ud og ser på jeres behov. Vi leverer håndværkerrengøring i Grenå samt hele Djursland.