Vinduespolering på hele Djursland og Syddjurs

Skinnende vinduer sikrer den sidste finish på dit hus eller facade. Activ Rengøring i Grenå leverer derfor også vinduespolering på hele Djursland og Syddjurs heriblandt Grenå, Ebeltoft, Rønde, Hornslet og Auning. Med fokus på kvalitet og service udfører vi vinduespolering for både private, virksomheder og byggeprojekter.

Vores professionelle medarbejdere har stor erfaring med vinduespolering, og vi bruger naturligvis de nyeste teknikker og mest moderne materialer indenfor vinduespolering. Blandt andet har vores biler eget rentvandsanlæg, som sikrer optimal vinduespolering og et skinnende rent resultat.

Skinnende flot resultat

Vand fra vandhanen er ofte meget kalkholdigt og kan efterlade streger på vinduerne. Vinduespolering med vand for eget rentvandsanlæg giver derimod et perfekt resultat.

Et rentvandsanlæg bruger en avanceret teknologi, så vinduespoleringen kan klares helt uden lift og aftørring. Vores vinduespolering giver derfor et skinnende flot resultat og en mindre regning, da vinduespoleringen kan klares hurtigt uden lift.

Vi leverer vinduespolering på hele Djursland og Syddjurs. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på vinduespolering af dit hus eller facade. Vi kører ud i hele Østjylland bl.a. i Grenå, Ebeltoft, Rønde, Hornslet og Auning.