Miljøvenlig tæpperens

Tæpper skaber en hyggelig atmosfære, men de samler også en masse snavs og bakterier. Det kan få mange til at overveje, om tæpperne skal skiftes ud eller erstattes med trægulve.

En udskiftning af alle tæpper kan løbe op i mange penge, men den udskrivning kan Activ Rengøring i Grenå spare dig for. Vi tilbyder en effektiv tæpperens, så dine tæpper igen fremstår som nye.

Vi udfører tæpperens for virksomheder og private på hele Djursland og Syddjurs herunder bl.a. i Grenå, Ebeltoft, Rønde, Hornslet & Auning og med vores ECA-anlæg sikrer vi også en miljøvenlig rens af dine tæpper.

Tæpperens helt uden kemikalier

ECA Technologi er det udtryk, der anvendes ved elektriske kemiske aktiveringsprocesser, der producerer kraftfulde, men helt sikre desinfektionsmidler og rengøringsopløsninger, der kun anvender almindeligt vand og salt, som sendes over en patenteret elektrokemisk celle.
De dannede opløsninger er ikke-toksiske, ikke-allergifremkaldende og fuldstændig harmløse for makroorganismer, herunder dyr og mennesker. Dette gør det helt sikkert at bruge i mange forskellige miljøer og applikationer.

Tæpperens er derfor en miljøvenlig, billig og effektiv måde at give dine tæpper nyt liv og dermed forlænge deres levetid. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tæpperens.