Activ Rengøring i Grenaa på Djursland

Activ Rengøring blev etableret i 1990, og besidder dermed små 30 års erfaring indenfor rengøring. Vi beskæftiger ca. 35 medarbejdere, der alle er med til at servicere vores 200+ kunder med stor tilfredshed.

Vi har hovedkontor samt lagerfaciliteter i Grenaa, men dækker som udgangspunkt hele Djursland og Århus. Endvidere har vi gennem årene haft projekter i store dele af landet.

Vores kunder er at findes både hos private og erhvervsvirksomheder i alle størrelser, og på tværs af brancher, herunder; offentlige institutioner, advokatkontorer, it-virksomheder, Apotek, feriecentre, boligforeninger, tømrer- og malerfirmaer, autoforhandlere mfl.

Se vores præsentationsvideo

Activ Rengørings kerneværdier og vision

Vi værner om vores kerneværdier som altid har været kendetegnende for virksomheden, hvor nøgleordene er;

  • Kvalitet (høj faglighed)
  • Loyalitet
  • Fleksibilitet
  • En aftale er en aftale
  • Sund og godt arbejdsmiljø
  • Udvikling
  • Bæredygtighed

Vores vison er at være Djurslands klart foretrukne og mest synlige rengøringspartner. Activ Rengøring er en god arbejdsplads, hvor miljø, samvær med kollegaer samt trivsel er i højsæddet. Vi arbejder løbende på at have de bedst mulige og mest miljøvenlige midler, der sikrer et sundt indeklima.

Troværdigt og loyalt firma

Vi er kendt for at være troværdigt og loyalt firma. Med udgangspunkt i kundernes ønsker og behov skræddersyer vi fleksible og effektive løsninger, sådan at det bedst mulige resultat opnås.

Kvalitet, effektivitet og grundighed

Vi ligger vægt på kvalitet, effektivitet og grundighed i alle områder af vores arbejde. Det giver et smukt og skinnende resultat i alle hjørner af jeres virksomhed.

Vi lever af glade kunder